Geluid en geur toepassen in een ruimte is rustgevend en maakt de sfeer die u wilt overbrengen compleet. In wachtkamers en behandelkamers in de zorgsector zorgen geluiden en geuren voor een beter welbevinden, waardoor stress wordt verminderd en het genezingsproces positief wordt beïnvloed. Vooral natuurgeluiden blijken een positieve invloed te hebben.

Ook in de dementiezorg kunnen geluiden en geuren een positieve invloed hebben op het welbevinden van de patiënten. Zelfs in de veiligheidszorg wordt gekeken naar de invloed van geluiden en geuren op het gedrag van mensen.

Maar ook in een bedrijfspand kunnen geluid en/of geur positief bijdragen aan het welbevinden van werknemers en bezoekers. Daarnaast maken geluid en geur de beleving compleet van een bezoek aan uw beursstand, bedrijf of presentatie.

Bluetooth Aroma Diffuser

model Cube White
  • Aroma
  • Music
  • Bluetooth
  • Timer

Verkrijgbaar in wit of in hout look
Inclusief afstand bediening

Bent u geïnteresseerd in een complete zintuiglijke ervaring voor uw patiënten, werknemers, bezoekers of het winkelend publiek? Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. PYW kan u een totaal concept op maat bieden tegen een eerlijke prijs.

PimpYourWorld zorgt voor een unieke rustgevende ervaring door geluid en geur toe te passen in ruimtes zoals wachtkamers en behandelkamers.

Wij adviseren u graag welke mogelijkheden het beste in uw unieke situatie passen.

Geluiden en geuren zijn uitstekend te combineren met plafond decoratie, vloer decoratie en wand decoratie. PYW kan een compleet concept op maat voor u ontwikkelen, waarbij de totale beleving van een ruimte centraal staat.

Afspraak maken