Wanden lenen zich uitstekend om van uw pand een aangenamere omgeving te maken. Met de wanddecoratiemogelijkheden van PYW is het mogelijk een eigen unieke sfeer te creëren. PYW biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om wand decoratie.

foto-achterwand-boomstam
Foto frames

Fotoframes met doek (LED frames) zijn ideale sfeermakers, hebben een perfect design en maken het mogelijk dat afbeeldingen makkelijk kunnen worden gewisseld. Met het licht dat deze frames verspreiden kunt u sfeer maken, maar ook een eyecatcher creëren.

foto-home-muur-decoratie
Print panelen

Op panelen van divers materiaal kunnen alle foto’s geprint worden. PYW is gespecialiseerd in het printen op bijzondere materialen. Voorbeelden zijn aluminium, kunststof, hout en zelfs glas behoort tot de mogelijkheden.

fotobehang-mondhygieniste-yvette-van-der-wal-in-dronten
Foto behang

Met fotobehang kunt u een volledige wand aankleden. Creëer de sfeer die u wenst met eigen foto’s of foto’s uit ons archief. Ons fotobehang kan muur vullend worden aangebracht uit één stuk, dus zonder vervelende naden.

muurbehang-kantoor
Muur folie

Met muurfolie kan de structuur van de muur zelfs worden overgenomen. Het materiaal is zo flexibel, dat elke structuur zichtbaar blijft. Deze folie is uitermate geschikt voor het beplakken van bijzondere oppervlakten, zoals bijvoorbeeld een bakstenen muur.

Wij adviseren u graag welke mogelijkheden het beste in uw unieke situatie passen.

Wand decoratie is uitstekend te combineren met plafond decoratie en vloer decoratie, aangevuld met geluiden en geuren. PYW kan een compleet concept op maat voor u ontwikkelen, waarbij de totale beleving van een ruimte centraal staat.

Afspraak maken